Yamaha F2,5B

Draagbaar vermogen – oppakken en wegwezen!

Zelfs de kortste boottochtjes kunnen een fantastisch avontuur worden met de opmerkelijk compacte F2.5. Dus trek eropuit en geniet.

Deze populaire draagbare buitenboordmotor met zijn stijlvolle vormgeving is schoon en stil, en biedt tal van gebruiksvriendelijke mogelijkheden. Hij zit boordevol baanbrekende Yamaha-technologie en heeft alles in zich om veel vermogen, uitstekende vaareigenschappen en een goede wendbaarheid te bieden. Daarnaast is het ook de ideale hulpmotor voor zeiljachtbezitters.

Een keur aan praktische opbergposities, een handige transparante brandstoftank, eenvoudige en intuïtieve bedieningsfuncties (allemaal binnen handbereik) en de grote, comfortabele draaggreep, maken deze viertakt buitenboordmotor de slimste keus die er is.

F2.5B
Motortype: 4-takt / 1 cilinder   Yahama F2.5B
Inhoud: 72 cm³  
Vermogen (midden toeren): 1,8 kW @ 5.500 tpm  
Maximaal toerental bij volgas: 5.250~5.575 tpm  
Drooggewicht: 17 kg  
Carburatie / brandstofinjectie: 1 carb.  
Inhoud brandstoftank: 0,9 Liter  
Smeersysteem: Spatsmering  
Overbrengingsverhouding: 13:27  
Startsysteem: Handmatig  
   
PRIJZEN:  
F2,5B (kortstaart) € 995,00
F2,5BMHL (langstaart) € 1.025,00

Over Workum Watersport

Workum Watersport (voorheen Kuperus Watersport) is een begrip in het waterrijke Friesland. Het bedrijf bestaat o.a. uit een jachthaven en een mooie scheepswinkel & watersportwinkel in Workum. Naast botenbouw kunt u hier terecht voor al het onderhoud aan schepen en (buitenboord)motoren. Door goed vakmanschap is refit van schepen een belangrijk onderdeel geworden van het bedrijf. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte boten bent u hier aan het juiste adres voor het huren van sloepen.
Heeft u specifieke wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie

  • Doltewâl 32
    8711 BA, Workum
  • T: 0515-541728
  • M: 06-57992769